Smart Watch

Női és férfi okosórák (okosóra) North Edge pontosan az, ami az okostelefonodból hiányzott. Nekik köszönhetően sportolás vagy üzleti megbeszélések közben egyáltalán nem kell majd kivennie a telefonját a zsebéből, és mindig tiszta lesz a levegő. A bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően egyszerűen párosíthatja őket, és minden korlátozás nélkül élvezheti az összes funkciót és alkalmazást. Intelligens óra a North Edge napi aktivitásfigyelővel vannak felszerelve, megmutatják az összes fontos értesítést, vezérlik a zenét a mobiltelefonján, vagy távolról megnyomják a fényképezőgép zárját.

A North Edge okosóra lesz a kedvenc divatkiegészítője. Vékony testtel, elegáns kialakítással és cserélhető pántokkal rendelkeznek. Ezenkívül általában érintőképernyős kijelzővel vannak felszerelve, amelyen a hangulatnak megfelelően lehet változtatni a tárcsát. Válasszon az alkalomhoz illő óradizájnt, és élvezze minden napját egy olyan órával, amely pontosan tudja, hogy mit szeretne.#ShowMore#

Közös jellemzők North Edge Smart watch

Egyedi operációs rendszer
A fő különbség a klasszikus és az okosórák között az, hogy az operációs rendszer az okosórában fut. Ez lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli bluetooth-on keresztül párosítsa őket okostelefonjával, és intelligens alkalmazásokat használjon. A North Edge óra kompatibilis mind az Android, mind az iOS rendszerű telefonokkal.

Speciális értesítések
A North Edge okosóra az okostelefon meghosszabbítása. Csak párosítsa őket, és máris használhatja a legtöbb alkalmazást a telefonján. Így folyamatosan értesülhet a hívásokról, üzenetekről, e-mailekről és a közösségi média frissítéseiről, így egyetlen eseményről sem marad le anélkül, hogy a telefonját ki kellene vennie a zsebéből.

Érintőképernyő és cserélhető szalagok
A North Edge okosórával minden nap valaki más lehetsz. Elegáns szíjával és monokróm számlapjával elkíséri Önt az üzleti megbeszélésre, míg a sportos szíj és a színes számlap minden edzés során tartást ad. Az idő kijelzésén kívül az érintőképernyő az összes értesítést, a sportteljesítményre vonatkozó információkat és az aktuális pulzusszámot is megjeleníti.

Napi tevékenység monitor
Az intelligens óra North Edge segít a sportteljesítményed beindításában. A lépésszámlálónak, a megtett távolságnak és az elégetett kalóriáknak köszönhetően tökéletes áttekintést kap minden lépéséről. Az okosóra többek között az alvás minőségét figyeli az egyes alvási fázisok mérésével, valamint azok hosszának és minőségének értékelésével.

Szívritmus mérés
Nemcsak nagyszerű edző, hanem nagyszerű orvos is. Kövesse nyomon egészségi állapotát a North Edge órával. Fel vannak szerelve pulzusmérővel is, amely az alján lévő optikai érzékelőnek köszönhetően méri a pulzusszámot. Néhány okosóra North Edge hőmérővel is fel van szerelve, amely figyeli a testhőmérsékletet és érzékeli a legkisebb ingadozásokat. Észlelje a szívritmuszavart vagy a hipertermiát egy okosórával, és tartsa szemmel az egészségét.

Távoli fényképezőgép zárkioldó
Az okosóra azonban nem csak a sportteljesítmény mérésére vagy az egészségi állapot nyomon követésére szolgál. A telefon kiválasztott alkalmazásainak vezérlésére is használhatja őket. Az egyik ilyen a mobilkamera, amelyet egyszerűen megnyomhat az óráján. Felejtsd el a szelfibottal készített elrontott szelfiket. Fotói mostantól gyönyörűek, élesek lesznek, és az egész család elfér rajtuk.

Zene lejátszó vezérlők
A sportot el sem tudjuk képzelni zene nélkül. A zene nagyszerűen képes arra motiválni, hogy még jobban teljesíts, és arra is, hogy felrúgjon, ha nem tudsz. Az okosórával North Edge a telefon zenelejátszóját is vezérelheti. Csatlakoztassa vezeték nélküli fejhallgatóját, váltson zeneszámokat, szabályozza a hangerőt és állítsa be a zenelejátszó egyéb beállításait. Ezenkívül egyes North Edge órák saját memóriával rendelkeznek, amely akár több tucat dalt is képes tárolni.

north edge cross fit 3
Újdonság Tipp
Ft33 692
Ft38 507 (–12 %)
Raktáron

Nagy teljesítményű sportóra a sportok szerelmeseinek, fejlett egészségi állapotkövetéssel és többféle edzésmóddal.  

CROSS3
összesen 1 termék
Hivatalos forgalmazó
Hivatalos forgalmazó
Magyarország esetében
Elégedettség
Elégedettség
garantáljuk