Miért North Edge?

North edge watch

A North Edge azok számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni, és minden alkalomra alkalmas órát szeretnének. A nagy tartóssággal, sport üzemmódokkal, elegáns dizájnnal és nagyszerű ár-érték aránnyal büszkélkedő órát először 1999-ben Jiang Nan kínai mérnök készítette a Kínai Népi Felszabadító Hadsereg katonái számára. Az első modell iránytűvel volt felszerelve, és magas víz- és ütésállósággal rendelkezett. Azóta a North Edge nem csak számos okos funkciót fejlesztett ki az óráihoz, hanem a tartósságukat is tökéletesítette. Ha olyan órát keresel, amelyet jógaórán, hegyi túrán, úszóedzésen és bármelyik átlagos munkanapon is használhatsz, akkor a North Edge a te órád.

Miért érdemes egy North Edge órára támaszkodni?

A North Edge egy olyan okosóra, amely tökéletes ár-teljesítmény aránnyal, elegáns, modern, sportos dizájnnal és fejlett funkciókkal büszkélkedhet, amelyek minden lépésnél jól jönnek.

Fel van szerelve sportmódokkal, egészségügyi funkciókkal és alvásminőség-mérővel, így könnyedén megbirkózik veled egy kemény sportedzéssel, miközben szemmel tartja az egészségedet. A fejlett értesítésekkel, időfunkciókkal és szinkronizált naptárral még egy megbeszélésekkel teli munkanap során is használni fogod. Emellett az iránytű, a barométer, a magasságmérő, valamint a víz- és porállóság arra rendeli őket, hogy a legkeményebb körülményekkel is megbirkózzanak, így tökéletes társad lesz minden kalandodhoz. Akár sporttal és kalandokkal, akár üzleti megbeszélésekkel vagy csak pihenéssel telik a napja, egy North Edge óra mindig megfelel az elvárásainak.

A North Edge óra közös jellemzői

Sportfunkciók
A North Edge óra lépésszámlálóval, távolságmérővel, kalóriaégetéssel, gravitációs érzékelővel és gyorsulásmérővel van felszerelve, amely képes érzékelni, hogy éppen milyen sportot űz. A rendszeres megfigyelésnek köszönhetően tökéletes áttekintést kap a sportteljesítményéről.

Pulzusszám- és nyomásmérés
A sportfunkciók mellett a North Edge pulzusmérést is kínál, amely segíthet a szívritmuszavarok felismerésében. Az óra egész nap rögzíti a leolvasott értékeket, és összegyűjti az adatokat a rendszeres statisztikákhoz. Tartsa szemmel egészségét a North Edge órával.

Kültéri funkciók
Ne féljen mindenféle kalandba belevágni a North Edge órával. Ez az óra kemény körülményekhez készült, és bármilyen szabadtéri kirándulással megbirkózik veled. Vízállósággal rendelkezik, így nyugodtan merülhetsz vele, magasságmérő, barométer és iránytű segíti a navigációt.

Értesítések számos alkalmazásból
Bízz az órádra, hogy mindenről értesülj, ami bárhol zörög. A fejlett értesítési rendszernek köszönhetően egyetlen eseményről sem maradsz le. A North Edge óra megjeleníti a kapott szöveges üzenetekről, a csevegőalkalmazásokból érkező üzenetekről, a közösségi média frissítéseiről és a kapott e-mailekről szóló információkat.

North Edge okosóra alkalmazás
A North Edge okosórához egy fejlett alkalmazás érhető el, amely lehetővé teszi az óra beállításainak módosítását, riasztások beállítását, értesítések módosítását, valamint az olvasott értékek és grafikonok megtekintését. Az alkalmazás letölthető Android és iOS rendszerre is.

Egyéb fejlett funkciók
A North Edge okosórával teljes körű vezérlést kaphat okostelefonja felett anélkül, hogy kivenné azt a zsebéből. Használja ki a North Edge okosóra által kínált számos intelligens funkciót és alkalmazást, és vezérelje a mobil fényképezőgép zárját vagy a zenelejátszót a telefonján.

Elegáns kialakítás és tartós anyagok
A North Edge órák közös nevezője nemcsak a prémium kategóriás dizájn, amelyet nem szégyellsz majd a színházban vagy egy üzleti megbeszélésen, hanem a rendkívül tartós anyagok, mint a rozsdamentes acél, a TPU és az ásványi üveg. Ezek mind megvédik az órát a sérülésektől a kalandjaid során. Ne félj kockázatot vállalni, a North Edge karóra minden helyzetben megállja a helyét.

why north edge top