CROSS FIT 3

Nagy teljesítményű sportóra a sportok szerelmeseinek, fejlett egészségi állapotkövetéssel és többféle edzésmóddal.

 

standard ár: Ft37 368 –12 % Ft32 695
Elérhetőség: Raktáron
CROSS FIT 3
north edge cross fit 3
Újdonság Tipp
Ft37 368 –12 %

Termék részletes leírása

Watch North Edge CrossFit 3: A sport és a munka ideális kombinációja az aktív életmódhoz. Ez a többfunkciós óra egészségkövetést, edzésmódokat, GPS-navigációt és más intelligens funkciókat kínál a mindennapi élethez. Mérhetik a pulzusszámot, a magassági profilt, a barométert, és kényelmesen vezérelhetik a zenét vagy az értesítéseket a telefonról. North Edge A CrossFit 3 megbízható partner a sportban és a munkában.

Miért a NORTH EDGE CROSS FIT 3?

  • GPS-követés
  • Szívritmus mérés
  • Barométer, magasságmérő és iránytű
  • Gyors töltési funkció
  • Zenelejátszó
  • Alvó üzemmód
  • Intuitív alkalmazás
  • Stílusos design

    800_1

Funkciók széles választéka
North Edge A CrossFit 3 változatos funkciókat kínál sportoláshoz, munkához és a mindennapi élethez, beleértve a pulzusmérést, sportmódokat, GPS-navigációt, telefonos értesítéseket és még sok mást, így számos különböző célra használhatod. Ez az óra segít optimalizálni az idődet és racionalizálni a rutinodat.

Automatikus sporttevékenység-felismerés
Az óra intelligensen felismeri, hogy éppen milyen sportot űz, és automatikusan aktiválja a megfelelő sportmódot, így pontosan nyomon követheti edzéseit, sportolási szokásait és teljesítményét. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy a kézi beállítások nélkül a sportcélokra koncentrálhasson.

Figyelje egészségét és alvásminőségét
A beépített funkciókkal, mint például a pulzusszám- és alvásfigyelés, az óra segít nyomon követni és javítani egészségét, alvásminőségét és általános jólétét. Ezek az információk megalapozzák az egészséges életmód fenntartását és az egészségügyi problémák megelőzését.

GPS-navigáció és útvonaltervezés
A beépített GPS-modul és a digitális iránytű segítségével könnyedén megtervezheti a szabadtéri tevékenységekhez szükséges útvonalakat, valós időben nyomon követheti tartózkodási helyét, és túrázás vagy kerékpározás közben soha nem tévedhet el. Ez a funkció felbecsülhetetlen értékű a természetkedvelők és kalandorok számára, akik szeretnek új helyeket felfedezni.

Zenelejátszó a sportolás közbeni motivációért
Vezérelje a telefonján lévő zenét közvetlenül az órájáról, és élvezze kedvenc lejátszási listáját edzés közben, hogy energiát és motivációt adjon, és javítsa a hangulatát. A zene segíthet leküzdeni a fizikai és mentális akadályokat, és jobb eredményeket elérni a sportolásban.

Vízálló és ütésálló
North Edge A CrossFit 3 úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon a víznek, az ütéseknek és a különböző időjárási körülményeknek, így ideális társ a mindennapi használathoz, az igényes sporttevékenységekhez és a szabadtéri kalandokhoz. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy az órája megsérülhet megerőltető tevékenységek vagy kedvezőtlen időjárási körülmények között.

Kompatibilitás okostelefonokkal
A CrossFit 3 óra könnyen párosítható okostelefonjával, így értesítést kaphat a bejövő hívásokról, szöveges üzenetekről, e-mailekről és chat-alkalmazások üzeneteiről. Ez a kompatibilitás lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon a világgal, és mindig értesüljön a fontos eseményekről anélkül, hogy állandóan a telefonját kellene néznie.

Időjárás-előrejelzés és éghajlati információk
Az időjárás-előrejelzés funkcióval mindig áttekintheti az aktuális időjárást, hőmérsékletet, páratartalmat és egyéb éghajlati viszonyokat, így jobban megtervezheti tevékenységeit és felkészülhet a különböző körülményekre. Ez a funkció időt és frusztrációt takaríthat meg a váratlan időjárás-változások miatt.

Stílusos design és anyagválasztás
A North Edge CrossFit 3 óra a modern designt és a minőségi anyagokat ötvözi a hosszú élettartam és a viselési kényelem érdekében. A színek és stílusok széles választékából kiválaszthatja az ízlésének és személyes stílusának leginkább megfelelő órát.

Az akkumulátor élettartama és újratölthetősége
A CrossFit 3 óra nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely garantálja a hosszú akkumulátor-üzemidőt töltésenként, így az órát gyakori töltés nélkül használhatja. Ezenkívül az óra könnyen feltölthető a mágneses töltőkábel segítségével, ami növeli az általános felhasználói kényelmet.

cross-fit-3

cross-fit-3+

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: férfi okosóra futáshoz běh
Súly: 0.065 kg