GAVIA

Klasszikus kialakítás, fejlett funkciók. A GAVIA órákat a legigényesebb vásárlók számára tervezték. A klasszikus kialakítású óra magasságmérőt, barométert, iránytűt és világidő kijelzőt tartalmaz. Az óra ellenáll az alacsony hőmérsékletnek is. Engedje, hogy a NORTH EDGE GAVIA a lehetőségek határain túlra vigye. A legjobbak a legjobbat érdemlik.

standard ár: Ft48 138 –6 % Ft44 928
Elérhetőség: Raktáron

Termék részletes leírása

A GAVIA az az okosóra, amellyel minden élményt megélhetsz a víz alatt, a szárazföldön és a levegőben. Magasságmérővel, 48 órás légnyomás-nyilvántartással ellátott barométerrel, digitális iránytűvel, hőmérővel és 50 méteres mélységig használható búvárkodási móddal rendelkezik. A lépéseket és a megtett távolságot is rögzítik, így nyomon követheti sporttevékenységét. Ez az okosóra a csúcsra visz.

Miért NORTH EDGE GAVIA?

  • Merülés üzemmód 50 méter mélységig
  • Vízálló 200 méteres mélységig
  • Magasságmérő, barométer és iránytű
  • Napi tevékenység monitor
  • Világidő kijelző
  • Hosszú akkumulátor élettartam és nagy tartósság
  • Cserélhető szíj

Banner-pc

Merülés üzemmód
A GAVIA órák 200 méteres mélységig vízállóak, és 50 méteres merülési üzemmóddal vannak felszerelve, amely 20 bar nyomásnak való ellenállást biztosít. Ezért félelem nélkül merülhet velük. Merülés közben az óra mutatja a merülési időt, a mélységet és a vízhőmérsékletet. A háttérvilágításnak köszönhetően még a legmélyebb mélységben is minden részletet láthat.

Magasságmérő és barométer
Nem vár kaland. Ne hagyjon ki egyetlen élményt sem a NORTH EDGE GAVIA órával. Fel vannak szerelve magasságmérővel, amely mutatja a relatív magasságot, a hőmérsékletet és az emelkedési sebességet . Az óra a beépített barométernek köszönhetően a légnyomásról is tájékoztatást ad. Ezeket a tulajdonságokat nemcsak hegycsúcsok megmászásakor, hanem búvárkodáskor is értékelni fogja.

Digitális iránytű és hőmérő
A NORTH EDGE GAVIA órák mágneses deklinációs iránytűvel is rendelkeznek , amely a Föld földrajzi és mágneses pólusai közötti szögkülönbséget mutatja. Az óra mutatója észak felé mutat. Ezen kívül hőmérővel is fel vannak szerelve, amely méri a környezeti hőmérsékletet.

Időfunkciók és világidő kijelzés
A pontos idő és az aktuális dátum mellett a GAVIA óra a világidőt is mutatja. Ezt a funkciót különösen utazáskor fogja értékelni. Az órán a visszaszámláló és a stopperóra üzemmódot is használhatja.

Napi tevékenység monitor
Tartsa tökéletes áttekintést a sporttevékenységéről. A NORTH EDGE GAVIA lépésszámlálóval is rendelkezik, amely méri a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat. Ezenkívül stopperórával, visszaszámláló funkcióval és kettős időméréssel is rendelkeznek, és a világidőt is mutatják.

Klasszikus design és nagy tartósság
Ennek az órának a kialakítása valóban kihagyhatatlan. Egyesíti a klasszikus eleganciát a modern stílussal és a fokozott tartóssággal. Az óra teste rozsdamentes acélból készült, az üveg pedig ellenáll a sérüléseknek és a nagy nyomásnak. Ezenkívül az óra ellenáll az alacsony hőmérsékletnek is, amit különösen a hegyi túrák vagy a víz alatti búvárkodás során fog értékelni.

Okosóra klasszikus akkumulátorral
Az óra előnye, hogy klasszikus óraelemet használ, amely akár több hónapos használatra is alkalmas. Az óra CR2430 gombelemmel kompatibilis. Ez az akkumulátortípus Li-cellával van felszerelve, és nagy kapacitást, kis súlyt és szinte nulla szivárgási lehetőséget kínál.

GAVIA-2_16

 

NORTH EDGE GAVIA WATCH FAQ:

A North Edge GAVIA óra szíja cserélhető?
Igen, az óraszíj cserélhető.
Itt megtekintheti az APACHE órákhoz való szíjak kínálatát. northedge.cz/reminky-pro-gavia/

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Férfi búvár órak - potapěč
Súly: 0.185 kg