AQUA

A NORTH EDGE AQUA egy professzionális búvár okosóra, amely lehetővé teszi, hogy légzőkészülékkel 100 méter mélységig a felszín alatt merüljön. A merülés során nemcsak a mélységről és a sebességről, hanem az NDL-időről és a környezeti hőmérsékletről is tájékoztatnak.

Ft57 429
Elérhetőség: Raktáron

Termék részletes leírása

 

A víz a középső nevük. A NORTH EDGE AQUA minden búvárkodási igényét kielégíti. Ez egy professzionális búvár okosóra, amely szabadstílusú búvárkodásra vagy oxigénbombával történő búvárkodásra alkalmas üzemmódokkal rendelkezik. Barométerrel, magasságmérővel és iránytűvel rendelkeznek, ezért ideálisak túrázáshoz. A beépített lépésszámlálónak köszönhetően pedig egyetlen lépésről sem marad le.

Miért a NORTH EDGE AQUA?

  • Akár 100 méteres mélységig tartó ellenállás
  • Fejlett búvárfunkciókkal rendelkeznek
  • Sport üzemmóddal felszerelve
  • Barométerrel, magasságmérővel és iránytűvel felszerelve
  • Nagyon tartós anyagok
  • Cserélhető szíj

NORTH EDGE_AQUA_1

Búvárkodásra készült
A NORTH EDGE AQUA egy víz alatti használatra készült óra. Akár 100 méteres mélységben is ellenállnak, szabadúszó és oxigénbomba búvárkodási móddal rendelkeznek. A merülés előtt be kell állítani a biztonsági tényezőt és a bomba oxigéntartalmát. Merülés üzemmódban az óra kijelzőjén megjelenik az iránytű, a merülési mélység, az NDL idő, a merülési és emelkedési sebesség, az aktuális idő és a hőmérséklet. A beépített merülési napló akár 99 merülést is rögzít.

Véd a dekompresszió kockázatától
A NORTH EDGE AQUA fejlett búvárfunkciókkal rendelkezik, mint például az NDL idő. Az úgynevezett dekompressziómentes időhatár (NDL ) az az időtartam, amely alatt a búvár egy adott mélységben maradhat anélkül, hogy a hirtelen felszínre merülés miatt dekompressziós betegséget kockáztatna. A búvár soha nem lépheti túl a dekompresszió nélküli határértéket a dekompressziós képzés szakértői ismeretei nélkül.

Minden lelkes vízbe ugrásért
Van, amikor nincs idő felkészülni, és a víz alatti szépségnek nehéz ellenállni. Az oxigénbombával történő professzionális búvárkodás mellett a NORTH EDGE AQUA freestyle búvárkodásra is használható. Egyszerűen állítsa a kijelzőt freestyle üzemmódba, és hagyja, hogy a mélység elnyelje Önt. Használat után, különösen sós vízben, mindenképpen öblítse le az órát tiszta vízzel.

Fejlett időfunkciók
Mi lenne egy óra fejlett időjelzők nélkül? Az aktuális dátum és idő kijelzésén kívül a NORTH EDGE AQUA riasztással, visszaszámlálóval és stopperrel is fel van szerelve. Egy partner a búvárálmok felé vezető úton.

Minden tempó számít
A NORTH EDGE AQUA nem csak egy búváróra, hanem egy fejlett napi aktivitásmérő is a csuklóján. A szárazföldön a lépéseket számolják, a vízben nem tudják elhibázni a tempódat. Az áttekinthető kijelzőn látható a sebesség, a megtett kilométer és az elégetett kalóriák mennyisége. Ráadásul minden tevékenységedet alaposan rögzítik, hogy egyetlen részletről se maradj le.

Egy partner minden kalandhoz
A kaland néha nem a mélyben, hanem a magasban vár. Ezért a NORTH EDGE AQUA okosórája barométerrel, magasságjelzővel és iránytűvel van felszerelve, így bármikor túrázhat, amikor csak kedve tartja.

Tökéletes láthatóság még a legsötétebb sötétben is
A 47 mm-es FSTN-kijelzőnek köszönhetően tökéletes áttekintést kap az összes megjelenített értékről. Ezenkívül az óra éjszakai háttérvilágítással van felszerelve, amely még az óceán legsötétebb mélységeiben is egyértelművé teszi az összes információt.

Tartós anyagok, amelyek tartósak
A NORTH EDGE AQUA kijelzője edzett üveggel van ellátva, amely megvédi a karcolásoktól és egyéb sérülésektől. Az óraház 316L rozsdamentes acélból készült, amely króm-, nikkel- és molibdéntartalmának köszönhetően rendkívül ellenálló a korrózióval és a hővel szemben.

 

NORTH EDGE_AQUA_11

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Férfi búvár órak - potapěč
Súly: 0.123 kg