APACHE 46 NYL

A NORTH EDGE APACHE 46 okosóra 46 mm-es kerek kijelzővel rendelkezik, így 4 mm-rel keskenyebb, mint az APACHE 3. Fel vannak szerelve sportfunkciókkal, valamint hőmérővel, barométerrel vagy iránytűvel.

standard ár: Ft38 507 –16 % Ft32 087
Elérhetőség: Raktáron
APACHE 46 NYL
Apache 46 2
Újdonság Tipp
Ft38 507 –16 %

Termék részletes leírása

Az APACHE 46, ez egy óra a kényelmetlenek számára. Időmérési funkciókkal, időjárás-előrejelzéssel, pontos magasságmérővel, barométerrel és még iránytűvel is rendelkeznek. A felhasznált anyagok minőségének köszönhetően rendkívül tartósak és akár 50 méteres mélységig vízállóak. A beépített lépésszámláló minden lépésedet rögzíti, és számolja az elégetett kalóriákat.

Miért a NORTH EDGE APACHE 46?

  • Magasságmérővel, barométerrel és iránytűvel rendelkeznek
  • A napi aktivitásfigyelő rögzíti a lépéseket és a kalóriákat
  • Integrált hőmérő és pontos időjárás-előrejelzés
  • Vízálló 50 méteres mélységig
  • Tartós anyagokból készült

1920x700


Az APACHE Series 3 és az APACHE 46 közötti különbségek
ap-ap46Âď-L=-

Tartós háttérvilágítású kijelző
A NORTH EDGE APACHE 46 kijelzőjének átmérője 46 mm, ami elegendő az összes fontos információ megjelenítéséhez. Az idő kijelzésén kívül a lépésszámláló által mért értékeket , a hőmérsékletet és a kiválasztott funkciók egyéb értékeit is mutatja. A háttérvilágításnak köszönhetően még a legsötétebb sötétben sem veszíti el a látását. A fokozott tartósság érdekében a kijelzőt edzett üveg borítja.

Első a minőség és a tartósság
Amint kézbe veszi az APACHE 46-ot, azonnal látszik, hogy csak a legjobb anyagokat használták fel. A tok fekete rozsdamentes acélból készült, csúszásmentes kivitelben, a szíj rugalmas, mégis erős nejlonból készült, amely kényelmes viselet, gyorsan szárad, és hosszú ideig megőrzi a minőséget és a színt.

Helyi és világidő
A NORTH EDGE APACHE 46 a dátum és az aktuális idő mellett a világidőt is mutatja, amit különösen a lelkes utazók értékelnek. Van riasztás, visszaszámláló és stopperóra is. Emellett az időjárás-előrejelzés funkció segítségével láthatja, hogy milyen hőmérsékletre számíthat az elkövetkező napokban.

Mert minden lépés számít
Az APACHE 46 ideális minden sportkedvelő, szabadtéri sportoló és utazó számára. Többek között beépített lépésszámlálóval rendelkezik, amely az utazás minden egyes lépését rögzíti. A lépések mellett az óra a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat is számolja.

Soha nem a rossz irányba
Minden utazó tudja, hogy az út a cél. A NORTH EDGE APACHE 46-tal minden utazás nemcsak kalandos, hanem biztonságos is lesz. A beépített digitális iránytűnek köszönhetően mindig tudni fogja, hol van, és merre kell mennie.

Túrázáshoz és hegymászáshoz
Ha a kaland a vérében van, az APACHE 46 a megfelelő partner minden utazáshoz. Az iránytű mellett magasságmérővel és barométerrel is fel vannak szerelve, amelyeket hegyi túrák, hegymászó expedíciók és hosszabb vidéki kirándulások során használhat. Az óra kijelzőjén nyomon követheti a magasságot, az emelkedési sebességet, a légnyomást és még sok mást.

Az időjárás nem fog többé meglepni
Nincs rossz időjárás, csak rossz felszerelés. Az APACHE 46-tal soha többé nem fogja megbánni, hogy rossz időben túrázik. Az óra digitális hőmérővel rendelkezik, amely folyamatosan méri a környezeti hőmérsékletet, valamint egy rendkívül pontos időjárás-előrejelzéssel, amelyből pontosan tudja, mikor kell menedéket keresnie a déli napsütés vagy a heves eső elől.

APACHE-46¤ŕăÚEN_10

APACHE-46¤ŕăÚEN_11

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A NORTH EDGE APACHE 46 ÓRÁVAL KAPCSOLATBAN:

Milyen típusú szalagok vannak a North Edge Apache 46 oldalon?
Kínálatunkban a North Edge Apache 46 órákat találja nejlon vagy gumiszíjjal.

Milyen akkumulátort használ a North Edge Apache 46 óra?
Az Apache 46 órák megbízható CR2032 elemmel működnek, amely könnyen hozzáférhető és cserélhető.

Mennyi ideig bírja az akkumulátor a North Edge Apache órában?
A CR2032-es elemnek köszönhetően az Apache 46-os órája körülbelül egy évig folyamatosan működik és teljes energiát biztosít. Ezenkívül az óra rendelkezik egy elemjelzővel, amely időben figyelmezteti Önt, ha az elemet ki kell cserélni, így biztosítva a zavartalan használatot.

A North Edge Apache 46 kompatibilis a mobiltelefonokkal?
Nem, az óra nem rendelkezik mobiltelefonokhoz való csatlakoztatásra alkalmas funkcióval.

A North Edge óra rendelkezik Apache 46 stopperórával?
Sok más hasznos funkció mellett az Apache óra stopperórával és időmérővel is rendelkezik, így nyomon követheti az időt és a teljesítményt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: férfi katonai okosóra - army
Súly: 0.095 kg