APACHE 3 BLACK

Ébreszd fel a benned lévő harcost. A NORTH EDGE APACHE karóra túrázni, ejtőernyőzni és vad folyón lefelé is elviszi Önt. Kalandozzon egy magasságmérővel, barométerrel és iránytűvel felszerelt órával. Egy olyan órával, amely minden határt átlép.

standard ár: Ft31 127 –10 % Ft28 013
Elérhetőség: Raktáron
APACHE 3 BLACK
apache fekete 800x800
Tipp
Ft31 127 –10 %

Termék részletes leírása

A NORTH EDGE APACHE óra az apacs indián törzs nevét viseli. Mint ez a törzs, ők is büszkék kitartásukra és harci kedvükre . Fel vannak szerelve napi aktivitásmérővel, nagy pontosságú magasságmérővel, barométerrel, időjárás-előrejelzéssel és iránytűvel. Rendkívül tartós rozsdamentes acélból készültek, a kijelzőt edzett üveg védi, és 50 méteres mélységig vízállóak. Ez az óra igazi kalandorok számára készült, amely minden lépésnél kitart.

Miért NORTH EDGE APACHE?

  • Pontos 3D napi aktivitásmérő
  • Magasságmérő, barométer és iránytű
  • Hőmérő és időjárás-előrejelzés
  • Vízállóság 5 ATM (50 méterig)
  • Világidő kijelző
  • Az óra rendkívül tartós anyagokból készült
  • Cserélhető szíj

Világos háttérvilágítású kijelző
Az APACHE karóra kerek 1,97"-os FSTN kijelzője pontosan mutatja a pontos időt, amely körül a leolvasott értékek és egyéb funkciók jól láthatóak. Ráadásul az éjszakai háttérvilágításnak köszönhetően még sötétben is áttekintheti a mért értékeket.

Tartós test és kényelmes öv
A NORTH EDGE APACHE karóra rozsdamentes acélból készült, eredeti fekete színű, gravírozott mintával ellátott testtel rendelkezik. A kijelzőt edzett üveg borítja, hogy megvédje a sérülésektől. Az óraszíj nagy szilárdságú és tartós gumiból készült, amely viselés közben kényelmet biztosít, gyorsan szárad, valamint megtartja formáját és színét. Ez az óra mindenre készen áll.

Időfunkciók
A NORTH EDGE APACHE okosóra dátum és idő kijelzéssel, ébresztővel, visszaszámlálóval és stopperrel rendelkezik. A lelkes utazók értékelni fogják a világidő kijelzőt is. Egyszerűen keresse meg a világtérképen az Önt érdeklő országot, és azonnal megtudhatja az aktuális időt.

Napi tevékenység monitor
Napi tevékenység monitor 3D pontossággal biztosítja, hogy minden mozdulatát rögzítik. A lépések mellett az óra a megtett távolságot is rögzíti, és számolja az elégetett kalóriákat.

Magasságmérő és barométer
Az APACHE órák minden kalandor számára nélkülözhetetlen felszerelés. Fel vannak szerelve magasságmérővel és barométerrel, amelyek különösen hasznosak a hegyi túrák és hegymászó expedíciók során. A NORTH EDGE órán ezután láthat egy grafikont a magassági trendről, az emelkedési sebességről, a légnyomás trendjéről és még sok másról.

Digitális iránytű az utazás minden lépéséhez
Akár a hegyek lábához, a sivatag szívébe vagy az óceán alá vezetnek kalandjai, a beépített digitális iránytűvel ellátott NORTH EDGE APACHE órával pontosan tudni fogja, hol van.

Időjárás-előrejelzés és hőmérő
Nem lepődsz meg zivatarokkal vagy jégesővel. Az APACHE óra rendkívül pontos időjárás-előrejelzéssel és digitális hőmérővel rendelkezik, amely folyamatosan méri a környezeti hőmérsékletet. Így pontosan tudja, hogy milyen az aktuális hőmérséklet, és milyen lesz az időjárás az elkövetkező napokban.

Vízálló 50 méterig
Semmi sem állíthat meg az utadon. Még a víz sem. Az 5 ATM vízállóságú NORTH EDGE APACHE órával félelem nélkül úszhat, búvárkodhat vagy lemehet a folyóba. Az óra 50 méteres mélységig vízálló.

Az akkumulátor élettartama
Az akkumulátor akár 365 napig is kitart. Amikor az akkumulátor kapacitása a minimálisra csökken, a kijelzőn megjelenik egy figyelmeztetés, amely jelzi, hogy körülbelül mennyi idő van hátra az akkumulátor teljes lemerüléséig.

 

WATCH_11WATCH_12

NORTH EDGE APACHE WATCH FAQ:

Milyen méretei vannak a North Edge Apache óraszalagnak?
Az óraszalag 2,4 cm széles és 22,45 cm hosszú.
(+ az óra átmérője 5 cm, és megkapja az óra teljes hosszát)

A North Edge Apache óraszíj cserélhető?
Igen, az óraszíj cserélhető.
Itt láthatja az Apache órák szíj ajánlatát. Órapántok North Edge Apache

Milyen típusú elemet használ a North Edge Apache óra?
Az Apache órák megbízható CR2032 elemmel működnek, amely könnyen hozzáférhető és cserélhető.

Mennyi ideig bírja az akkumulátor a North Edge Apache órában?
Egy CR2032-es elemmel az Apache karóra körülbelül egy évig számíthat folyamatos működésre és teljes teljesítményre. Ezenkívül az óra rendelkezik egy elemjelzővel, amely időben figyelmezteti Önt, ha az elemet ki kell cserélni, így biztosítva a zavartalan használatot.

A North Edge Apache kompatibilis a mobiltelefonokkal?
Nem, az óra nem rendelkezik mobiltelefonokhoz való csatlakoztatásra alkalmas funkcióval.

A North Edge óra rendelkezik Apache stopperórával?
Sok más hasznos funkció mellett az Apache óra stopperórával és időmérővel is rendelkezik, így nyomon követheti az időt és a teljesítményt.

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: férfi katonai okosóra - army
Súly: 0.112 kg